ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας :Η αρχή έγινε, ο αγώνας μας μόλις ξεκίνησε

“Η αρχή έγινε! Ο αγώνας μας μόλις ξεκίνησε!” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι μελισσοκίμοιτης Πιερίας οι οποίοι συμμετείχαν στην πανελλαδική κινητοποίηση με κύρια αιτήματα την ανάγκη για έκτακτη επιχορήγησή τους καθλως και για τις ελληνοποιήσεις στο μέλι.

Όπως αναφέρουν:

Οι μελισσοκόμοι της Πιερίας, έπειτα από το κάλεσμα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, συμμετείχαν σήμερα Πέμπτη 23/02/23, στην συμβολική πανελλαδική κινητοποίηση με κυρίαρχα ζητήματα, την διεκδίκηση έκτακτης χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης και το πρόβλημα των ελληνοποιήσεων στο μέλι.
Οι πιεριείς μελισσοκόμοι παρέταξαν τα φορτηγά τους στην αερογέφυρα της Νότιας Εισόδου της Κατερίνης για μία ώρα με κυρίαρχο σύνθημα το “ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ”. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας όπου επιδόθηκε έγγραφο με τα αιτήματα της κινητοποίησης. Το ίδιο έγγραφο εστάλη και στους τοπικούς βουλευτές.
Η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας, μετά και την χθεσινή αναβολή της απόφασης για έκτακτη ενίσχυση των μελισσοκόμων, από την πλευρά του ΥΠΑΑΤ, έδωσε το σύνθημα για κλιμάκωση των αντιδράσεων στο επόμενο διάστημα.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα