ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ιεραποστολική Στέγη για το θάνατο του Γιώργου Μάνου

H Ιεραποστολική Στέγη για το θάνατο του Γιώργου Μάνου

Σε αυτή την περίοδο κατά την οποία είναι ανοιχτοί οι Ουρανοί ύστερα από την Θεία Επιφανεία του Κυρίου μας και στον απόηχο του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο καλός Θεός κάλεσε κοντά του μια όμορφη ψυχή.

Ανεχώρησε για την Ουράνια Πατρίδα ο κ. Γεώργιος Μάνος, άνθρωπος ευσεβής και ευγενής, άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς, διάκονος της κατά Χριστόν παιδείας και της εκπαίδευσης.

Ουκ έστιν αριθμός των μαθητών που πέρασαν από τις διδακτικές αίθουσες του σεβαστού κ. Μάνου. Μέσα στο φυτώριο της γνώσεως κήρυττε πάντοτε Χριστό με κάθε ευκαιρία και μαρτυρούσε την πίστη μέσα στον μάταιο κόσμο που ζούμε. Αν και Φυσικός, ήταν άριστος γνώστης της τοπικής και όχι μόνο ιστορίας με ακριβή και παραστατική ανάλυση γεγονότων και ενθύμηση χρονολογιών σχεδόν αδύνατα για έναν κοινό νου.

Πάντοτε παρών σε κάθε δράση της Ιεραποστολικής μας Στέγης, φίλος της Ιεράς Μονής του Αγίου Διονυσίου και ακούραστος εργάτης της Ιεραποστολικής διακονίας με όποιον τρόπο μπορούσε. Στο άκουσμα της προς Κύριον εκδημίας του ανθρωπίνως λυπούμαστε, προσδοκούμε όμως την Ανάσταση και σε αυτήν ελπίζουμε και αυτήν κήρυττε και ο ίδιος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας και αγάπη προς το πρόσωπο του κ. Γεωργίου Μάνου προς την οικογένειά του, την καλή του σύζυγο κ. Καίτη, και τα τρία του παιδιά.

Καλόν Παράδεισο!

Εκ της Ιεραποστολικής Στέγης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας