ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλυμπος | Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της τραυματισμένης ορειβάτισσας από τη Σερβία

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για την τραυματισμένη ορειβάτισσα στον Όλυμπο. Η 35χρονη από τη Σερβία που φέρει τραύμα στο πόδι, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσέγγισε το οροπέδιο Μουσών. Η τραυματισμένη γυναίκα καθώς και άλλη μία γυναίκα, ένας άνδρας και ένας σκύλος, επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο και μεταφέρθηκαν στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2023, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για τον εντοπισμό τραυματισμένης αλλοδαπής, στο οροπέδιο των Μουσών στο όρος Όλυμπος έπειτα από πτώση της κατά τη διάρκεια πεζοπορίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δέκα (10) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα και συγκεκριμένα, οι Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης, 2ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ.

Πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2023, οι Πυροσβέστες προσέγγισαν στο οροπέδιο Μουσών με ελικόπτερο  Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος. Η τραυματισμένη γυναίκα καθώς και μια (1) ακόμη γυναίκα, ένας (1) άνδρας και ένας (1) σκύλος, επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο και μεταφέρθηκαν στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτόχωρου.

Η τραυματισμένη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πρωινές ώρες, σήμερα Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2023.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας