ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Βέροια | Μητέρα πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα κι άλλαξε χρόνο σε ξενοδοχείο

Το έριξε στα παγωμένα νερά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα, που συνελήφθη, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Φρίκη στη Βέροια | Μητέρα πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα κι άλλαξε χρόνο σε ξενοδοχείο

Μια φρικτή ιστορία αποκαλύφθηκε στη Βέροια, όπου μια 29χρονη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πέταξε το μόλις 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Πλέον η μητέρα τελεί υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Έκανε αλλαγή του χρόνου σε ξενοδοχείο

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το βρέφος.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το verianet.gr, μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια και φέρεται ότι διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο. Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της. Σε ερωτήσεις της οικογένειας της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Η οικογένεια ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Πώς κατάλαβαν την ενοχή της οι αστυνομικοί

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του inveria.gr αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα «προδώθηκε» κατά την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς, αφού σε ερώτηση για το πού βρίσκεται το βρέφος, στην αρχή δήλωνε διαφορετικά σημεία, πάντα ποτάμια και λίμνες.

Τελικά, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν ήταν παντρεμένη και επίσης δεν βρισκόταν σε κάποια σχέση.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα