ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πιερίας Χρήστος Λένος άριστος πτυχιούχος του τμήματος Logistics (βίντεο-φωτό)

Ημέρα ορκωμοσίας ήταν η σημερινή (απόγευμα Τετάρτης) για τους πτυχιούχους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος που εδρεύουν στην Κατερίνη. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η παρουσία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Πιερίας Χρήστου Λένου ο οποίος μετά από επιτυχή φοίτηση τεσσάρων ετών- και παράλληλα με τα απαιτητικά του καθήκοντα στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας- κατάφερε όχι απλώς να κατακτήσει το πτυχίο αλλά να αριστεύσει στο τμήμα της Εφοδιαστικής Αλυδίσας (Logistics) και ως εκ τούτου να αναγνώσει τον όρκο κατά την ορκωμοσία.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές για τις γνώσεις που μας προσέφεραν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό προσωπικό και επίσης στις οικογένειες μας για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια” ανέφερε ο κ. Λένος όταν κλήθηκε να αναγνώσει τον όρκο ως ο φοιτητής με την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ την προσπάθεια του εξήρε και ο πρόεδρος τους Τμήματος Δημήτρης Τριανταφύλλου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του την προσπάθεια όλων εκείνων που παραμένουν ανήσυχοι επιζητώντας τη διαρκή μόρφωση, κατάρτιση και εξέλιξη:

Στο πλευρό του κ. Λένου ήταν η σύζυγός του, επίσης αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Κατερίνα Βαλοδήμου, τα παιδιά του και ο πατέρας του.

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία:

Στην ορκωμοσία διακρίναμε και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κατανά ο οποίος παραβρέθηκε όχι με την αυτοδιοικητική του ιδιότητα αλλά για να τιμήσει τον μπατζανάκη του, φιλόλογο Νίκο Κόκρα ο οποίος επίσης ορκίστηκε.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας