ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά της Μέριμνας μαγειρεύουν με τον βραβευμένο σεφ Απόστολο Αλτάνη για τον “Βενιαμίν”

Δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τους νέους  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης

Ο βραβευμένος σεφ Απόστολος Αλτάνης με τη βοήθεια των νέων της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, προετοιμάζουν και προσφέρουν φαγητό στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».
Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης διοργανώνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, (11.30 π.μ.) στις εγκαταστάσεις της (Μύτικα και Ήρας γωνία),  μια δράση ευαισθητοποίησης και προσφοράς με τίτλο «Οι Chef μας μαγειρεύουν… για τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν ». 

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή την 20η Οκτωβρίου, η οποία έχει θεσπιστεί  ως η «Παγκόσμια ημέρα των Chef» και την γιορτάζουμε φέτος με θέμα την Πολίτικη Κουζίνα. Αυτή τη μέρα επέλεξαν από κοινού οι νέοι  της  Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης μαζί  με τον γνωστό  σεφ κ. Απόστολο Αλτάνη για να προετοιμάσουν, υγιεινά γεύματα,  που με την βοήθεια του προσωπικού της δομής, θα τα προσφέρουν στον Σύλλογο Προστασίας Βενιαμίν ως δική τους κοινωνική προσφορά

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση των πολιτών. Ο κ. Αλτάνης, ο οποίος έχει μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας με χαρά αποδέχθηκε την πρόταση της Μέριμνας να μαγειρέψει μαζί με τους νέους της Μέριμνας γεύμα με άρωμα ανατολής. Ο ίδιος αναφέρει σχετικά «Αποτελεί τιμή για μένα ως Σεφ να συνεισφέρω εθελοντικά στο έργο της Μέριμνας και είναι πρόκληση να συνεργαστώ με τους νέους οι οποίοι ήδη μου έμαθαν πολλά πράγματα». 

Ο Δημήτρης Καραπούλιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δήλωσε ότι «προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας είναι η πραγματοποίηση δράσεων εξωστρέφειας της Μέριμνας. Δράσεις οι οποίες γίνονται με τη σύμπραξη της κοινωνίας για την κοινωνία»

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης» με διακριτικό τίτλο ΣΤΗΡΙΖΩ του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης)

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας