ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιτόχωρο | Παντρεύτηκαν με κουμπαρά ώστε να μαζευτούν χρήματα για τα αδέσποτα της περιοχής

Ένας γάμος ξεχωριστός έγινε στο Λιτόχωρο. Το νεαρό ζευγάρι σκέφτηκε και τα αδέσποτα της περιοχής όπως μαθαίνουμε από τη φιλοζωική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”. Μια κίνηση πραγματικά πρωτότυπη και μοναδική!

Πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκαν στην Πλάκα Λιτοχώρου ο James Michael Collins, από την Ιρλανδία, και η Ελένη Κούλιου, από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το ζευγάρι που όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα φιλόζωο σκέφτηκε να βάλει έναν κουμπαρά από το σωματείο της περιοχής για να βοηθήσουν όσο μπορούν και αυτοί τα αδέσποτα ζώα.

Οι εθελοντές του Περίτας, οι οποίοι κάνουν σπουδαίο έργο σε μια πολύ δύσκολη περιοχή με αμέτρητα αδέσποτα ζώα, αναφέρουν:

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιο ζευγάρι κάνει μία τέτοια κίνηση, για αυτό και όταν επικοινωνήσαν μαζί μας, εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την πρότασή τους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή τη μεγάλη βοήθεια καθώς μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό όπου μας ήταν απαραίτητο, αφού οι ανάγκες για τα αδέσποτα ζώα δεν σταματάνε καθημερινά.
Ελένη – James να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!»

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας