ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Καλλιπάτειρες” Πιερίας | Απόψε το φιλανθρωπικό “Δείπνο στη Γη των Μουσών” με την παρουσία της προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλου

Στην ενεργό δράση επιστρέφουν δυναμικά οι “Καλλιπάτειρες” της Πιερίας με μία μεγάλη δωρεά εξοπλισμού για την αναβάθμιση όλων των κλινών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Αυτός είναι και ο σκοπός του φιλανθρωπικού δείπνου που διοργανώνεται απόψε στο Mandala Seaside Luxury, στην Παραλία Κατερίνης με την παρουσία της προέδρου του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα” η οποία βρίσκεται από χθες στην Πιερία.
Εύα Πατέρα-Κατερίνα Παναγοπούλου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο στόχος της συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνταν για μια τέτοια δωρεά επιτεύχθηκε αμέσως αφού η εκδήλωση ήταν sold out από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας των προσκλήσεων.

Σημαντική ήταν και η ανταπόκριση των χορηγών στο κάλεσμα της συντονίστριας του παραρτήματος της Πιερίας κας Ευαγγελίας Πατέρα αλλά και όλων των μελών του σωματείου που η καθεμία ξεχωριστά πρόσφερε τα μέγιστα προκειμένου η αποψινή βραδιά να στεφθεί με επιτυχία.

Το “Δείπνο στη Γη των Μουσών” θα… γευθούν 250 άτομα, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματίες κ.α. ,

Το βράδυ της Τρίτης έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών με την παρουσία της προέδρου του ΠΑΣΓ κας Παναγοπούλου και της Α’ αντιπροέδρου κας Λιβανίου από όπου και οι φωτογραφίες.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα