ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πέθαναν” τον Γιώργο Μάγκα – “Είμαι καλά, σας περιμένω στη Λιβαδειά να φάμε σουβλάκια” δήλωσε ο “βασιλιάς του κλαρίνου”

Συγγνώμη ζήτησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έκανε την πρώτη ανάρτηση περί θανάτου

"Πέθαναν" τον Γιώργο Μάγκα - "Είμαι καλά, σας περιμένω στη Λιβαδειά να φάμε σουβλάκια" δήλωσε ο "βασιλιάς του κλαρίνου"

Από… λάθος πληροφόρηση έγινε η ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, περί θανάτου του Γιώργου Μάγκα, του «βασιλιά του κλαρίνου».

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!», γράφει ο Σπ. Μπιμπίλας στην ανάρτηση με την οποία επιχείρησε να διορθώσει το λάθος του.

Λίγο μετά τη διόρθωση του Σπ. Μπιμπίλα, ο Γιώργος Μάγκας μίλησε στο iefimerida.gr, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είναι ντροπή αυτό που γράφουν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν». Μάλιστα θα ζητήσει  τον λόγο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, για να ανακαλέσει, όπως λέει. 

«Είμαι ζωντανός, σας αγαπώ όλους και σας περιμένω στη Λιβαδειά για να περάσουμε ωραία και να φάμε σουβλάκια», συνέχισε σε χιουμοριστικό τόνο.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε γράψει για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφό του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι κ όταν μπήκαμε, όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα. Δεν ήξερα πώς να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».