ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε ζωντανός και σώος ο αγνοούμενος 81χρονος στη Λεπτοκαρυά

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν σκάφη και οχήματα του Λιμενικού, αλιευτικοί σύλλογοι και ομάδα διάσωσης – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Βρέθηκε ζωντανός και σώος ο αγνοούμενος στη Λεπτοκαρυά

Καλά στην υγεία του και με απώλεια προσανατολισμού εντοπίστηκε χθες το βράδυ (14-08-2022) ο 81χρονος που είχε πάει για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τους συγγενείς του.

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν σκάφη και οχήματα του Λιμενικού, αλιευτικοί σύλλογοι και ομάδα διάσωσης. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Ανακοίνωση για τον 81χρονο που χάθηκε τις απογευματινές ώρες εχθές στη Λεπτοκαρυά, στην Πιερία, και τον μετέπειτα εντοπισμό του εξέδωσε το Λιμενικό:

“Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του λιμενικού ξεκίνησαν άμεσα έρευνες προς τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών του Σώματος, ενός περιπολικού οχήματος της υπηρεσίας, καθώς και του αλιευτικού «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» Ν.ΣΚ. 03.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι αλιευτικοί σύλλογοι, οι εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής καθώς και η διασωστική ομάδα Πλαταμώνα και Κατερίνης για συνδρομή από ξηράς.

Ο 81χρονος, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από στελέχη λιμενικού στη ξηρά καλά στην υγεία του, με απώλεια προσανατολισμού, ενώ μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην οικεία του”.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας