ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεζοπορία στον Όλυμπο για τα μέλη και τους φίλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Εξόρμηση στον Όλυμπο για τα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που απόλαυσαν τις ομορφιές της ορεινής Πιερίας.

Όπως σημειώνουν:

Με την συμμετοχή αρκετών μελών, φίλων, μικρών και μεγάλων, ανδρών και γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16-07-2022 μία ακόμη πεζοπορία στο Όλυμπο, αυτή τη φορά στο Ρέμα Ορλιά μέχρι το καταφύγιο της Κορομηλιάς (υψ. 1020 μ.). Ο σκοπός της εν λόγω δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας και στα παιδιά τους να έρθουν σε επαφή με το βουνό και τη φύση αλλά και να αποτελέσει μια αφορμή να βρεθούν οι συνάδελφοι και εκτός των ωρών εργασίας και να ζήσουν κοινές εμπειρίες χτίζοντας έτσι ισχυρότερους δεσμούς.

Στο καταφύγιο της Κορομηλιάς η Τοπική μας Διοίκηση προσέφερε ροφήματα στους συμμετέχοντες και κατά την επιστροφή επισκεφτήκαμε το καταρράκτη του Κόκκινου Βράχου όπου οι πιο θαρραλέοι άδραξαν την ευκαιρία και βούτηξαν στα κρύα νερά της λίμνης .

Με τη συμμετοχή του ιδίου και της οικογενείας του (σύζυγος και δύο τέκνα) μας τίμησε και ο πρόεδρος της Τοπική Διοίκησης Ημαθίας κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος.

Τέλος, εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον συνάδελφο – συνοδό βουνού Γεώργιο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ που για άλλη μια φορά με χα΄ρα στάθηκε αρωγός σε ακόμη μια ορεινή μας δράση.

Servo per amikeco’

Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος       ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος      

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας