ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αναζήτηση του αγνοούμενου Μάρτιν και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Στην ανεύρεση του αγνοούμενου Μάρτιν συμμετείχε το περασμένο Σάββατο η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, σε συνεργασία με την ΟΦΚΑΘ και άλλες ομάδες  όπως: Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λάρισας, την Λέσχη Βατραχανθρώπων Βορείου Ελλάδος και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, στην ανεύρεση του  αγνοούμενου Μάρτιν Γιοβανόφσκι. 

Ο Μάρτιν, βούτηξε μαζί με άλλους δύο φίλους του το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 στο Ποσείδι Χαλκιδικής και εδώ και εφτά ημέρες εξακολουθεί να αγνοείται. Γίνονται καθημερινές αναζητήσεις από θάλασσα και αέρα.

Σύμφωνα με τη Διασωστική Ομάδα, το Σάββατο καλύφθηκε παράκτια πιθαμή προς σπιθαμή 45 μίλια το παραλιακό κομμάτι της Νότιας Πιερίας έως τις αρχικές παράκτιες περιοχές του Πηλίου απέναντι από το Ποσείδι. 

Η έρευνα δυστυχώς άκαρπη και  σταμάτησε στα όρια αυτά γιατί από εκεί ξεκινάνε οι παραπάνω ομάδες προς αναζήτηση.

“Ως Ομάδα ευχαριστούμε  για ακόμη μία φορά τον Σάκη Κρεμμύδα, για την προσφορά του, την αμεσότητά του και τη βοήθεια που μας προσφέρει. Πάντα είναι δίπλα μας σε κάθε αναζήτηση αγνοούμενου βάζοντας το σκάφος του, την εμπειρία του και την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο” σημειώνει η Διασωστική Ομάδα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας