ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5ο ΓΕΛ Κατερίνης | Συγχαρητήριο για τη συμμετοχή και την πρόκριση στον Περιφερειακό γύρο της 2ης Οικονομικής Ολυμπιάδας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας Ηλία Αδαμίδη,  Δημήτριο Αναστασιάδη, Αλέξανδρο Αντωνιάδη, Δημήτριο Δάφνη, Αθανάσιο Καραθάνα, Ελευθερία Κωστοπούλου, Ιωάννη Παπαδόπουλο και Γαλήνη Στεφανίδου, που προκρίθηκαν και έλαβαν μέρος στον Περιφερειακό γύρο της 2ης Οικονομικής Ολυμπιάδας, που διοργανώθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, την υποστήριξη της Γ.Γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο μαθητής Δημήτριος Δάφνης κατέλαβε την 2η θέση πανελλαδικά στον σχολικό γύρο της Ολυμπιάδας. Προκρίθηκαν και θα διαγωνισθούν στον τελικό η Γαλήνη Στεφανίδου και Ιωάννης ο Παπαδόπουλος. Στον τελικό προκρίθηκαν 70 από τα 700 παιδιά που είχαν προκριθεί στον περιφερειακό γύρο.

Συγχαίρουμε θερμά την υπεύθυνη καθηγήτρια για την προετοιμασία των μαθητών κ. Δέσποινα Τσιτουρίδου. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών/τριών  και των συνοδών καθηγητριών κατά την ημέρα του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας