ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης | Τι ισχύει για τις συμμετοχές και τους εθελοντές

Στο Δημοτικό Πάρκο, το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το μεγάλο πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό γεγονός της πόλης, αναμένεται να προσφέρει από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου, μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. 

Γιατί αξίζει να συμμετέχετε

Εάν είστε επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, παραγωγός προϊόντων ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: τηλέφωνο – 6977 022 647 και βρεθείτε στο επίκεντρο της διοργάνωσης, συμβάλλοντας σε μια μοναδική για τους επισκέπτες εμπειρία. Ήδη πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής τους έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και λαμβάνουν μέρος. 

Δήλωσε Εθελοντής

Το 1o Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου,  σε προσκαλεί να γίνεις δημιουργικό μέλος της ομάδας του.

Οι εθελοντές – εθελόντριες,  άτομα όλων των ηλικιών θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Φεστιβάλ, σε όλο το φάσμα των θεματικών ενοτήτων της διοργάνωσης.

Με την συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με τους συντελεστές, ενεργοποιώντας τα ενδιαφέροντά σου και συμβάλλοντας σε μια μοναδική για τους επισκέπτες εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε ή στείλε μήνυμα στο τηλ: 6983070268.