ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση τροφίμων από τις “Κόρες Πιερίων”

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Σύλλογος “Κόρες Πιερίων” ενόψει Πάσχα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Ο σύλλογος “Κόρες Πιερίων”, ενόψει της εορτής του Πάσχα, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται οικονομικά, θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα σε κατοίκους του Νομού μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Καλούμε λοιπόν όλους τους επιχειρηματίες του νομού μας καθώς και όλους εσάς τους απλούς πολίτες να μας βοηθήσετε, ο καθένας στο μετρό των δυνατοτήτων του, ώστε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται στην έδρα του συλλόγου μας, Ηφαίστου 11, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, και κάθε Πέμπτη πρωί από τις 11:00 έως τις 13:00.

Πασχαλινό μπαζάρ 8-9 Απριλίου

Επιπλέον ο Σύλλογος θα λειτουργήσει σήμερα και αύριο πασχαλινό μπαζάρ:

Πασχαλινό μπαζάρ από το σύλλογο “Κόρες Πιερίων” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά δωράκια και διακοσμητικά, όλα ξεχωριστά και φτιαγμένα με πολλή αγάπη από μέλη του συλλόγου μας! Ελάτε να προμηθευτείτε τα πασχαλινά σας, κάνοντας μια κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τον σύλλογό μας!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας