ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία | Τα πολλά “ευχαριστώ” του Γιώργου Τζήμα

Με ευχαριστήρια επιστολή του ο Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Τζήμας κάνει γνωστή την επανατοποθέτησή του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ με την οποία κρίθηκα διατηρητέος στο βαθμό του Ταξίαρχου και την επανατοποθέτησή μου ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ τις Αρχές και τους Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την άριστη συνεργασία μας.
Ευχαριστώ τέλος το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, γυναίκες και άνδρες, όλων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του.
Το έργο που επιτελούμε είναι αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουμε όλοι μαζί με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά μας προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας μας
“.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας