ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου

Πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από αιφνίδιο πρόβλημα υγείας

Πέθανε η Ζέζα Ζήκου με την είδηση του θανάτου της να σκορπίζει θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Ζέζα Ζήκου πέθανε το πρωί στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν έπειτα από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Ήταν η δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ που είχε ασχοληθεί με θέματα διεθνούς οικονομίας και διεθνών αγορών.

Η Ζέζα Ζήκου είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην «Εξπρές» όπου ασχολήθηκε και με το ναυτιλιακό ρεπορτάζ και εν συνεχεία σχεδόν για μια εικοσαετία εργάστηκε στην Καθημερινή όπου είχε μόνιμη στήλη στο οικονομικό ένθετο.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα «Παραπολιτικά» και την «Εστία». Το olympusmera.gr είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τα άρθρα της (δες ΕΔΩ)

Η Ζέζα Ζήκου ήταν Κωνσταντινοπολίτισσα και ένθερμη πατριώτισσα, δεν δέχτηκε ποτέ να συμβιβαστεί με τα συμφέροντα, είτε εκδοτικά είτε οικονομικά.

Δεν ανέχθηκε ποτέ λογοκρισία, υπηρετούσε την αλήθεια, υπηρετούσε την δημοσιογραφία, υπηρετούσε το δίκαιο.

Σήμερα η δημοσιογραφία είναι φτωχότερη. Σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας