ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική εκτίμηση! | Στα 2,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο, είπε ο προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων

Με την κρίση στην Ουκρανία να φέρνει κυρώσεις στη Ρωσία, μεταξύ των οποίων το ενεργειακό εμπάργκο από ΗΠΑ και Βρετανία, όλα δείχνουν πως ο καλπασμός των τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ρεύμα, καύσιμα, θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμα.

Ενδεικτική της κατάστασης η πρόβλεψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, που είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέχρι την Παρασκευή δηλαδή, η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Ήδη άλλωστε από το απόγευμα της Τρίτης (08.03.2022), σχεδόν μόλις… ανακοίνωσε το εμπάργκο των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, κάποιοι έσπευσαν να ανεβάσουν την τιμή της βενζίνης στα 2 ευρώ!

Όπως είπε ο Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Εξήγησε, πάντως ότι, στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας