ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται η κακοκαιρία «Μπιάνκα» με ισχυρές βροχές και χιόνια από το βράδυ του Σαββάτου

Έρχεται η κακοκαιρία «Μπιάνκα» με ισχυρές βροχές και χιόνια από το βράδυ του Σαββάτου

Σάββατο-Κυριακή 26-27/2/2022
Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου με συννεφιά, βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Την Κυριακή βροχές σ’ όλη τη χώρα, ισχυρότερες βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Το Σάββατο στο Ιόνιο Νοτιάδες, στο Αιγαίο Ανατολικοί 5-7 Μποφόρ, την Κυριακή Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -6 έως 15, στη δυτική, τη νότια χώρα και τα νησιά από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο από το απόγευμα συννεφιά με βροχές το βράδυ πιθανές καταιγίδες. Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες, το βράδυ χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι το ΣάββατοΝοτιάδες ισχυροί 5-7 Μποφόρ, την Κυριακή Βορειοανατολικοί ισχυροί 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική το Σάββατο ηλιοφάνεια με συννεφιά από το απόγευμα το βράδυ λίγες ασθενείς βροχές. Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι το Σάββατο Νοτιάδες μέτριοι 4-5 Μποφόρ, την Κυριακή Βοριάδες ισχυροί 5-7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Δευτέρα 28-2-2022
Άστατος καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας, συννεφιά, βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινά. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θυελλώδεις Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση, με παγετό στα βόρεια και κεντρικά θα κυμανθεί από -7 έως 12, στα δυτικά και νότια από 3 έως 14 βαθμούς.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας