ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη | Λίγο πριν την σύλληψη του 12ου – Οργιάζουν οι φήμες για σύνδεση με πολιτικό παράγοντα

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να είναι πολύ κοντά πλέον στην σύλληψη του 12ου προσώπου, το μόνο που ακόμα δεν έχουν συλλάβει από την ομάδα που δολοφόνησε τον 19χρονο

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να είναι πολύ κοντά πλέον στην σύλληψη του 12ου προσώπου, τον μόνο που ακόμα δεν έχουν συλλάβει από την ομάδα που δολοφόνησε τον 19χρονο και επιτέθηκε στους φίλους του.

Όλοι μιλάνε για ένα πρόσωπο «φάντασμα», καθώς στις καταθέσεις των 10 μέχρι στιγμής, μόνο ο 21χρονος που κατείχε το δρεπάνι έδωσε στοιχεία για αυτόν στην 7η τακτική ανακρίτρια. Συγκεκριμένα, είπε πως ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που αναζητείται ονομάζεται «Ντίνος» και είναι ηλικίας έως 35 ετών.

Όπως σημείωσε ο 21χρονος, δεν γνώριζε το επίθετο του. Όλοι οι άλλοι κατηγορούμενοι, δήλωσαν στην ανακρίτρια ότι δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο άτομο και ότι δεν ήξεραν καν το όνομα του. Ωστόσο πλέον ο κλοιός σφίγγει για το 12ο πρόσωπο και είναι θέμα ωρών να αποκαλυφθεί το ονοματεπώνυμο του.

Οι αρχές προσπαθούν να μετατρέψουν τις ενδείξεις σε αποδείξεις ώστε να προχωρήσουν στην σύλληψη του ατόμου που έχει μπει στο στόχαστρο.

Οργιάζουν οι φήμες

Την ίδια ώρα, οι φήμες οργιάζουν για την ταυτότητα του 12ου δράστη. Υπάρχουν πληροφορίες, που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται, ότι ο 12ος δράστης συνδέεται με πολιτικό παράγοντα. Μάλιστα, αν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί αναμένεται να υπάρξει μεγάλος πολιτικός αναβρασμός. Πάντως, εντύπωση προκαλεί και η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και δηλώνοντας πως οι αρχές θα προχωρήσουν κανονικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ανεξάρτητα από την θέση του καθενός.

«Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε όλους τους ενόχους και τους οδήγησε στη δικαιοσύνη για να δικαστούν. Κάτι τελευταίο αλλά πολύ ουσιαστικό, ο Νόμος είναι Νόμος για όλους, ο οποίος τηρείται και θα τηρείται πάντοτε ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός και την οικονομική του δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο 21χρονος που κατείχε το δρεπάνι και επέβαινε στο αυτοκίνητο του 12ου δράστη, τον περίγραψε επαρκώς στις αρχές αλλά μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του. Ο «Ντίνος» παραμένει προς το παρόν χωρίς επίθετο, παρότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από όσα κατέθεσε ο 21χρονος.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα