ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Καλλιεργούσε δενδρύλια κάνναβης στο σπίτι του! (βίντεο)

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κατερίνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία του

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (10 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί, εντοπίστηκε στην Κατερίνη και συνελήφθη ο ανωτέρω ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 100 έως 150 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες, μετρητής υγρασίας κ.α.), καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 1,2 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε σε χώρο της οικίας.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/679418199857705

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα