ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία Άλκη | Δύο ακόμη συλλήψεις – Συνεχίζονται οι έρευνες

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 19 και 20 ετών.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από της ΕΛ.ΑΣ. ότι συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, εκτός από τον 23χρονο κρατείται από την Τετάρτη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται. Σήμερα, Κυριακή, εκδόθηκαν συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης, συνεπώς τέσσερα άτομα αναζητούνται.

Έρευνες στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν είναι σε βάρος του 20χρονου που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Στους 10 διωκόμενους, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, συγκαταλέγεται και ένας ακόμη Αλβανός που είχε κατηγορηθεί για την επίθεση τον Μάρτιο του 2019, πέρα από τον 20χρονο ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Εκφράζονται φόβοι ότι και ο συγκεκριμένος ύποπτος ενδέχεται να έχει διαφύγει στη γειτονική χώρα.

Χθες, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Λευτέρης Οικονόμου ανέφερε ότι «αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, προχώρησε τις τελευταίες ώρες στην ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση, από τους οποίους ήδη οι έξι συνελήφθησαν σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής.

Εντάλματα εκδόθηκαν και εις βάρος των υπολοίπων τεσσάρων ταυτοποιημένων προσώπων και διεξάγονται αναζητήσεις για τη σύλληψή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον βαθμό εμπλοκής τους στη δολοφονία.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας