Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αλβανός

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου ο 23χρονος, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 23χρονος ανέβηκε τα σκαλιά των Δικαστηρίων χωρίς να πει λέξη. Ορισμένοι συγκεντρωμένοι του φώναξαν «δολοφόνε, να πας στο διάολο».
Ο 23χρονος, υπήκοος Αλβανίας, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.
Ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης είχε προσαχθεί το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος δεν έχει πει λέξη στους αστυνομικούς και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το thestival.gr:
Σχολιάστε το άρθρο