ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη | Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου – Έφοδος της ΕΛΑΣ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Ποιος ειναι ο συλληφθείς 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 22χρονο Αλβανό, ο οποίος, κατά την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου, ενώ φέρεται επίσης να είναι σεσημασμένος για επεισόδια. 

Οπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Θεοδωρικάκος: 

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σημειώνεται ότι, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ευρήματα.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας