ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση του καταγγέλλοντα στην ανακοίνωση του προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής

«Μπορώ να γίνω και πιο συγκεκριμένος» απαντά ο εκπαιδευτικός Τάσος Αετόπουλος απαντώντας στην ανακοίνωση του ιατρό νοσηλευτικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Η απάντηση του καταγγέλλοντα:

Με αφορμή την απαράδεκτη απάντηση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, η οποία είμαι σίγουρος ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία τους, έχω να πω ότι:• Οι ηθικές μου αξίες δεν επιτρέπουν σε μένα, μόνο να εκμεταλλευτώ πολιτικά τον θάνατο του πατέρα μου , αλλά δυσκολεύομαι  και να πιστέψω  ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να το κάνουν.• Όσον αφορά την ανακρίβεια αυτών που ισχυρίζονται ότι παραθέτω στην επιστολή μου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο νόμιμο μέσον θέλουν να το αποδείξουν, ειδάλλως ψεύδονται. Εγώ από πλευράς μου μπορώ, αν το θέλουν,  να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτά που αναφέρω.   • Τέλος οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι αλληλέγγυοι σε  οποιαδήποτε προσπάθεια αποβλέπει στην βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου και όχι να στέκονται απέναντι της.

Για το δημοσίευμα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης δε έχω να σχολιάσω τίποτα παρά το ότι συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος του.

Αναστάσιος Αετόπουλος – Εκπαιδευτικός

Πρόσφατα άρθρα