ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες του χθεσινού τροχαίου στο ύψος της Αγαθούπολης-Συντετριμμένος ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης οι δύο τραυματίες, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, από τη Θεσσαλονίκη που σώθηκαν από το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρά αγόρια ηλικίας 21 ετών και μία 22χρονη κοπέλα, στην ΕΟ στο ύψος της Ν. Αγαθούπολης επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από τη Λάρισα χθες το μεσημέρι.

Αν και πολυτραυματίες, η υγεία των δύο 20χρονων δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο το αγόρι που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου Ford είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογκή κατάσταση από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το θάνατο των τριών φίλων του. Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς των παιδιών που κλήθηκαν χθες στο νοσοκομείο της Κατερίνης για να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους αλλά και η 20χρονη κοπέλα που επέζησε αλλά έχασε την 22χρονη αδελφή της.

Τα ερωτήματα είναι πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε ένα δρόμο που τα δυστυχήματα είναι ελάχιστα ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες όπως χθες που υπήρχε πυκνή βροχόπτωση.

Οι εικόνες του αυτοκινήτου που βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας στη Λεπτοκαρυά σοκάρουν και είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης με τα στηθαία της Εθνικής Οδού.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας