ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύνεκρο τροχαίο στο ύψος της Αγαθούπολης | Επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από τη Λάρισα

Σε τραγωδία κατέληξε η επιστροφή από εκδρομή για τα πέντε νεαρά άτομα που κατευθύνονταν από τη Λάρισα προς τη Θεσσαλονίκη όταν το ασημί ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και μετά από “τρελή” πορεία κατέληξε σε στύλο της ΔΕΗ στην ΕΟ στο ύψος της Αγαθούπολης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία κοπέλα 22 ετών και δύο αγόρια 21 ετών.

Οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί με τους τρεις φίλους τους ήταν αδελφές εκ των οποίων η μία κατέληξε ακαριαία ενώ η άλλη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και ο οδηγός, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Ακαριαίος ήταν ο θάνατος και των δύο αγοριών.

Τα αίτια του δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία κοπέλα 22 ετών και δύο 21χρονα αγόρια και να τραυματιστούν ο οδηγός και άλλη μία κοπέλα, ερευνώνται από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας. Ωστόσο η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα (13:45) στο σημείο ενδεχομένως ήταν αυτή που σε συνδυασμό με την ταχύτητα του αυτοκινήτου να οδήγησε στην απώλεια ελέγχου του οχήματος το οποίο αρχικά προσέκρουσε στο αριστερό τσιμεντένιο στηθαίο, στη συνέχεια έφυγε δεξιά στα μεταλλικά προστατευτικά και τελικά κατέληξε σε στύλο φωτισμού.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου το απόγευμα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίου δράματος καθώς έφθαναν οι γονείς για να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους.