ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 13/12, στον Ι.Ν της Παναγίας στο Σβορώνο το τελευταίο αντίο στην παιδίατρο Βούλα Καραγιάννη

Τη Δευτέρα 13/12 στις 15:30 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της γιατροί θα πουν το τελευταίο αντίο στην παιδίατρο-νεογνολόγο Παρασκευή Καραγιάννη που έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο ρέμα Ζηλιάνα στη Σκοτίνα.
Η τοπική κοινωνία της Κατερίνης θρηνεί την απώλεια της χαμογελαστής και αεικίνητης Βούλας που διακρίθηκε ως γιατρός απολαμβάνοντας την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων της αλλά και την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γονέων που την είχαν παιδίατρο στα παιδιά τους.
Καθηγήτρια ιατρικής στο ΑΠΘ, με γνώσεις, εμπειρία και κυρίως αγάπη για την επιστήμη που υπηρέτησε με ήθος καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Παρασκευή Καράγιαννη άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στην τοπική κοινωνία η οποία θρηνεί από το πρωί την πρόωρη απώλειά της μη μπορώντας να πιστέψει την αναπάντεχη και τόσο άδικη “φυγή” της.
Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου της, άνθρωποι που τη γνώριζαν την αποχαιρετούν εκφράζοντας την οδύνη τους για την αιφνίδια απώλεια της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, στον Ι. Ν Παναγίας στο Σβορώνο. στις 15:30.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας