ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το απόγευμα της Κυριακής η νέα επιδείνωση με ισχυρές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής– Θα συνεχισθεί ο άστατος καιρός έως και την Τρίτη

Κυριακή 28-11-2021
Καιρός: Τις πρωινές συννεφιά με ηλιοφάνεια, εξαίρεση με τοπικές βροχές η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα νέα επιδείνωση από τη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες, τη νύχτα θα επεκταθούν και στην κεντρική και βόρεια χώρα. Ισχυρότερες βροχές με πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Λίγα χιόνια στα βουνά της Ηπείρου.

Άνεμοι: Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια και κεντρικά από 2 έως 18, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά από 7 έως 20-23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το απόγευμα τοπικές βροχές, το βράδυ πιθανές καταιγίδες. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το απόγευμα και το βράδυ τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

Δευτέρα 29-11-2021
Άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ισχυρότερες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στα βόρεια και κεντρικά οι μέγιστες τιμές έως τους 14-17 βαθμούς, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά τους 18-22 βαθμούς.

Τρίτη 30-11-2021
Άστατος καιρός έως το μεσημέρι με συννεφιά, τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι Δυτικοί στα πελάγη 6-8 Μποφόρ, σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια και κεντρικά οι μέγιστες τιμές έως τους 12-15 βαθμούς, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά τους 17-20 βαθμούς.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας