ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Κανονικά και με παρουσία πιστών οι λιτανείες και οι λοιπές εκδηλώσεις 24 και 25/11

Το πρόγραμμα και η πρόσκληση

Φωτογραφία Αρχείου

Κανονικά και με παρουσία πιστών θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Πέτρας, του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης στις 25 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την πρόσκληση που συνυπογράφουν ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος,

Η πρόσκληση

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές – λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μετά τιμής

        Ο   Μητροπολίτης                                                       Ο Δήμαρχος Κατερίνης

   + Ο Κίτρους  Γεώργιος                                                     Κώστας Κουκοδήμος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

18:00  Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

07:30-10:45 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

11:00 π.μ. Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Πέτρας, του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης, ως εξής:

Ιερός Καθεδρικός Ναός Θείας Αναλήψεως, οδ. Ειρήνης, οδ. Ίωνος Δραγούμη, οδ. 25ης Μαρτίου, Πλατεία Μακεδονίας (στάση για δέηση), οδ. Ειρήνης, Ιερός Καθεδρικός Ναός Θείας Αναλήψεως.