ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κατερίνης | Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Από τις 20 έως τις 28 Νοεμβρίου

Δήμος Κατερίνης | Συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Με κεντρικό θέμα: «Κοινότητες Κυκλικής Οικονομίας», ο Δήμος Κατερίνης,  δηλώνει παρών και φέτος στην ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων (EWWR), τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια του είδους. Στην πανευρωπαϊκή αυτή πρόσκληση λαμβάνουν μέρος: οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, δημόσιες αρχές, ενώσεις, επιχειρήσεις, συλλογικά συστήματα ανακύκλωσης, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Κατερίνης, προγραμματίσθηκαν και θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 20-28 Νοεμβρίου, οι εξής  δράσεις με γνώμονα και την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση της περιοχής λόγω του  κορωνοϊού:

20-28/11 Ενημέρωση των δημοτών και παρουσίαση των ενεργειών του Δήμου για την ανακύκλωση.  Στο επίκεντρο η ενημέρωση για τους ορθούς τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

22/11 Παρουσίαση στο Δημοτικό ραδιόφωνο και στα social media του Δήμου για την ευρωπαϊκή εβδομάδα αποβλήτων και την καμπάνια επαναχρησιμοποίησης.

24/11 στις 11:00 π.μ.: Διαδικτυακή ημερίδα Δήμου Κατερίνης με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Προκλήσεις &Προοπτικές/ Η περίπτωση της Κατερίνης». Συμμετέχει επίσης: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Δίνεται η  δυνατότητα παρακολούθησης της ημερίδας από δημότες και σχολεία. Link συμμετοχής: meet.google.com/jio-kttn-jvo

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί έγκαιρα με νεότερη γνωστοποίηση.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας