ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνομοσπονδία παραγωγών λαϊκών αγορών | “Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του αίσχους”

Για “νομοσχέδιο του αίσχους” κάνουν λόγο οι παραγωγοί λαϊκών αγορών ενώ επιτίθενται στον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πλήρες κείμενο της Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδος:

Στη λαϊκή της Κατερίνης

Το νομοσχέδιο του αίσχους για τις λαϊκές αγορές έγινε πλέον νόμος του κράτους. 

Περήφανος υπουργός ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης για το έργο του. Περήφανος που το 6ο (!!!) σχέδιο του νόμου του κατάφερε να ψηφιστεί στη βουλή με τις ψήφους μόνο του κόμματος του. 

Μένει μόνο να δούμε, εάν και αύριο θα είναι το ίδιο περήφανος, όταν στην πράξη αποδειχθεί, ότι καμία από τις αποκαλούμενες ρυθμίσεις του δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει. 

Απόδειξη τρανή, η προς κάθε κατεύθυνση προσπάθεια του να πείσει, ότι τώρα πρέπει να…. συμπράξει και άλλο υπουργείο και άλλος υπουργός για να ρυθμιστούν τα θέματα λειτουργίας των λαϊκών αγορών. 

Και όλα αυτά λίγες μόνον ώρες μετά την ψήφιση του νόμου για τον οποίο ο κ. υπουργός δηλώνει περήφανος. 

Περήφανος που διαλύει έναν θεσμό 93 ετών.

Περήφανος, που αλλοιώνει τον πυρήνα των λαϊκών αγορών, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορεί ο καταναλωτής – για τον οποίο τόσο κόπτεται – να βρίσκει φθηνά και ποιοτικά πράγματα. 

Περήφανος που δημιουργεί στην Ελλάδα μία ακόμα τάξη πιο φτωχών. 

Περήφανος για όλα αυτά και για άλλα τόσα. 

Ταπεινά συμβουλεύουμε τον κ. υπουργό, να μην ψάχνει να βρει άλλοθι, για το έγκλημα που έχει διαπράξει σε άλλους υπουργούς και άλλα υπουργεία. 

Ο νόμος φέρει τη δική του υπογραφή και αυτός είναι ο ένας και μόνος υπεύθυνος για το απόλυτο χάος, που από αύριο κιόλας θα επικρατεί στις λαϊκές αγορές. Όσες από αυτές θα συνεχίσουν να υπάρχουν…

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας