ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Ήλιος με μια ματιά» | Διεθνής Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Πληροφοριακού Γραφήματος (infographic)

«Ο Ήλιος με μια ματιά» Διεθνής Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Πληροφοριακού Γραφήματος (infographic)

Η κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Ηλιακού Τηλεσκοπίου (European Solar Telescope – EST) σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της στο Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Δρ. Κ. Τζιότζιου (kostas@noa.gr) και Δρ. Γ. Τσιροπούλα (georgia@noa.gr), και την ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. διοργανώνει Διεθνή Εκπαιδευτικό Διαγωνισμού Πληροφοριακού Γραφήματος (infographics) «Ο Ήλιος με μια ματιά».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες μαθητών/τριών (που δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα τέσσερα άτομα) ηλικίας 14-15 και 15-16 ετών (Γ’ Γυμνασίου- Α΄ Λυκείου) υπό την καθοδήγηση ενός/μία εκπαιδευτικού που δηλώνει τη συμμετοχή της ομάδας στην ιστοσελίδα της κοινοπραξίας EST στο https://est-east.eu/contest έως τις 30 Οκτωβρίου 2021.

Η προθεσμία για υποβολή του πληροφοριακού γραφήματος είναι η 20η Δεκεμβρίου 2021. Αναλυτικές οδηγίες για το περιεχόμενο και τους κανόνες του διαγωνισμού υπάρχουν και στα Ελληνικά στον σύνδεσμο https://est-east.eu/images/media/png/education/contest/Perigrafi_kanones_EST_Contest.pdf

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα