ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίον-Όλυμπος | Εκ νέου απολυμάνσεις των σχολικών μονάδων

Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας και της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων της νόσου Covid-19 σε μαθητές

Σε νέες απολυμάνσεις σχολικών μονάδων προχωρά ο Δήμος Δίου-Ολύμπου εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας και της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων της νόσου Covid-19 σε μαθητές…” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας και της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων της νόσου Covid-19 σε μαθητές, ειδικά συνεργεία καθαριότητας προβαίνουν στην απολύμανση των σχολικών αιθουσών, των γραφείων των εκπαιδευτικών, κοινόχρηστων και προαύλιων χώρων όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Εκτός από την σχολαστική απολύμανση, που επαναλαμβάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, όλες οι σχολικές μονάδες είναι εφοδιασμένες με αντισηπτικά διαλύματα και απολυμαντικά καθαριστικά. Παράλληλα με την καθημερινή εντατική καθαριότητα τηρείται και η πρακτική του σωστού αερισμού των σχολικών αιθουσών.

Απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου και της Σχολικής Επιτροπής αποτελεί η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού και για το σκοπό αυτό ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την μείωση της διασποράς της νόσου Covid-19. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα