ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάουσα: Σχεδόν ένα ολόκληρο χωριό νοσεί μετά από γάμο

Πληροφορίες για 100 κρούσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χωριό Επισκοπή, τις ημέρες πριν τον γάμο είχαν προηγηθεί γλέντια με πολύ κόσμο να παραβρίσκεται χωρίς ωστόσο να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα.

Το ίδιο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr και μετά την τελετή στο γαμήλιο γλέντι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νύφη και ο γαμπρός την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι νόσησαν κατά τη διάρκεια του γάμου ή στο γλέντι που ακολούθησε.


Φωτογράφος που ήταν στο γάμο, μίλησε στη Voria.gr, λέγοντας ότι ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς να νοσεί, ωστόσο όπως λέει συγγενείς του που ήταν καλεσμένοι στο γάμο διαγνώσθησαν θετικοί.

Τα κρούσματα στο χωριό εκτοξεύθηκαν ενώ υπήρξε και μεγάλη διασπορά καθώς στα γλέντια του γάμου συμμετείχαν και κάτοικοι γειτονικών χωριών αλλά και από τη Νάουσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο χωριό μέχρι την 18η Οκτωβρίου είχαν εντοπιστεί 100 κρούσματα.

Ο δήμος έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα να σημειώνει, μιλώντας στη Voria.gr, ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ιικό φορτίο στην περιοχή.

Απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Να σημειωθεί ότι σε επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης ο δήμος Νάουσας βρίσκεται περίπου στο 50% ενώ το ποσοστό στα χωριά είναι χαμηλότερο.

Με πληροφορίες του Voria.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας