ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάμος στη Λευκάδα από τη δική μας W PLAN!

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε μία εκδήλωση!

Η W PLAN ξεκίνησε από την Κατερίνη το 2016 από τους “δικούς μας” Βασίλη Κοντοκώστα και Αγάπη Σουγγάρα και σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, καθώς ταξιδεύει συνέχεια και διοργανώνει εκδηλώσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα. 

Στην Πιερία πραγματοποίησε εκδηλώσεις στους πιο απίθανους χώρους: Stavento Blue Bar – Mandala Seaside καθώς και σε ιδιωτικούς χώρους, ενώ έχει ανέβασε τον πήχη στην περιοχή μας και προωθεί την Πιερία μας ως μοναδικό προορισμό Γάμου και Βάπτισης με ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Με έπιπλα, φωτιστικά, ειδικές κατασκευές, φώτα-ήχο κ.α. η W PLAN ξεχωρίζει στο χώρο καθώς η ομάδα θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε μία εκδήλωση!

Το 2016 έγινε γνωστή στα social media από γάμο που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στην πανέμορφή Ιταλική πόλη της Βενετίας, ενώ αμέσως μετά επιλέχθηκε ανάμεσα σε μεγάλες εταιρίες και βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ καθώς έφερε εις πέρας την επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και πολλών διάσημων προσώπων στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Προεδρικού Πρωτοκόλλου.

Πάρος – Πάργα – Μέτσοβο – Αθήνα – Σαντορίνη – Σκιάθος – Πήλιο είναι κάποιοι από τους προορισμούς όπου η WP διοργάνωσε εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα εκδηλώσεις με κρυφό χαρακτήρα σχεδίασαν σε άλλες περιοχές που ίσως καταφέρουμε να δούμε στο μέλλον.  Ουγγαρία – Ιταλία – Αγγλία – Ολλανδία είναι επίσης στο portfolio τους.

Τον Ιούνιο του 2021 η ομάδα της W PLAN ταξίδεψε για δεύτερη φορά στη Λευκάδα στον Ναό της Αγίας Κυριακής ακριβώς απέναντι από το θρυλικό νησί του Σκορπιού του Αριστοτέλη Ωνάση. 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες κατάφερε να πραγματοποιήσει έναν ρομαντικό γάμο με rustic διακόσμηση στο πανέμορφο Ιόνιο Νησί. 

Έλληνες και Γερμανοί καλεσμένοι, τήρησαν όλους τους υγειονομικούς κανόνες κατά του covid-19.

Η δεξίωση έλαβε χώρο σε ιδιωτικό χώρο με θέα το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Λευκάδας.

Όλοι οι γάμοι αλλά και οι εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει η W Plan ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και την πρωτοποριακή έμπενευσή τους!

Στο site της εταιρείας μπορείτε να δείτε μερικές από τις εξαιρετικές δουλειές τους: https://thewplan.eu/

Φωτογράφος : Ted Nikolakopoulos

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα