ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 6,3R στην Κρήτη (video)

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου που επλήγη από τον πρόσφατο σεισμό των 6 Ρίχτερ βρισκόταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης το μεσημέρι της Τρίτης, όταν το νησί ταρακουνήθηκε και πάλι από τον σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

«15 δευτερόλεπτα κουνιόμασταν» ήταν η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Αρναουτάκη με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης την στιγμή του σημερινού σεισμού ήταν στο Αρκαλοχώρι για τον συντονισμό των ενεργειών που είναι επιβεβλημένες για την ανακούφιση των πληγέντων.

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, μέχρι στιγμής δεν έχω αναφορές για τραυματισμούς» τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανέφερε ότι ο σημερινός πολύ ισχυρός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης προέρχεται από άλλο ρήγμα από αυτό που προκάλεσε τον σεισμό των 6 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι. «Είναι εντελώς άλλο ρήγμα του Αρκαλοχωρίου, εντελώς άλλο αυτό από το οποίο προέκυψε ο σημερινός σεισμός» επισημαίνει ο Σταύρος Αρναουτάκης και αναφέρεται στην ανησυχία των κατοίκων από τις συνεχείς πολύ ισχυρές σεισμικές δονήσεις. «Κάνουμε τον σταυρό μας» λέει ο Περιφερειάρχης Κρήτης προτού κλείσουμε την επικοινωνία μας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα