ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook | Συνεχίζονται τα τεχνικά προβλήματα

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πλατφόρμες της, Facebook Messenger και Workplace επηρεάστηκαν από την τελευταία διακοπή λειτουργίας

Χιλιάδες χρήστες του Facebook και του Instagram αντιμετώπισαν και πάλι προβλήματα με την πρόσβασή τους στις εφαρμογές για ένα σύντομο διάστημα το βράδυ της Παρασκευής.

Η εταιρεία Facebook Inc ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες της για τη δίωρη διακοπή των υπηρεσιών, τονίζοντας ότι αυτή προήλθε από ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων, στο δεύτερο περιστατικό κατάρρευσης μέσα σε μια εβδομάδα του παγκόσμιου συστήματος του τεχνολογικού κολοσσού.

«Ειλικρινά συγγνώμη»

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πλατφόρμες της, Facebook Messenger και Workplace επηρεάστηκαν από την τελευταία διακοπή λειτουργίας.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες δύο ώρες», ανέφερε η εταιρεία.

«Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα» πρόσθεσε.

Το προηγούμενο…

Τη Δευτέρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων η οποία προκάλεσε τη διακοπή σχεδόν έξι ωρών που εμπόδισε 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες της εταιρείας να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της, WhatsApp, Instagram και Messenger.

Η διακοπή της Δευτέρας ήταν η μεγαλύτερη που κατέγραψε ποτέ ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα