ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωριάζει από την Τρίτη (21/9) το βράδυ – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Την Τρίτη σχεδόν αίθριος και ζεστός καιρός, αλλαγή τη νύχτα προς την Τετάρτη με τοπικές βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Φθινοπωριάζει από την Τρίτη (21/9) το βράδυ - Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Τρίτη 21-9-2021
Καιρός: Σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα με παροδική συννεφιά στα βόρεια ορεινά. Από το βράδυ τοπικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία σταδιακά στη Θράκη και την ανατολική Θεσσαλία.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 11 έως 30, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 14 έως 34, στις νησιωτικές περιοχές από 19 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, από το βράδυ συννεφιά με τοπικές βροχές τη νύχτα. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος, το απόγευμα συννεφιά, οι άνεμοι Βοριάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Τετάρτη 22-9-2021
Στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί 3-5, στα νότια πελάγη έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, στη βόρεια χώρα θα φθάσει έως τους 23-25, στην κεντρική και νότια χώρα τους 27-30, στα νησιά τους 24-26 βαθμούς.

Πέμπτη 23-9-2021
Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές. Συννεφιά με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία, τη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα