ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Αστακός” έναντι της COVID το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης

Σε ιδιωτική εταιρεία η στατική φύλαξη

Σε “αστακό” έναντι της COVID μετατρέπεται το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.

Σύμφωνα με σύμβαση που υπέγραψε η Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Κατερίνης, ως εκπρόσωπος των Δικαστικών Υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, ανατίθεται σε Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας η στατική φύλαξη του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης προκειμένου να γίνεται ο έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των ψηφιακών βεβαιώσεων αρνητικών rapid-test με την εφαρμογή covid free app σε όλα τα πρόσωπα που εισέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.

Στα καθήκοντα του προσωπικού ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Συνεχής καθημερινή παρουσία ενός ατόμου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από ώρα 07.00π.μ έως ώρα 15.00μ.μ.
  • Έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των ψηφιακών βεβαιώσεων αρνητικών rapid-test με την εφαρμογή covid free app σε όλα τα πρόσωπα που εισέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης. Κατά τις ημέρες που θα διεξάγονται δίκες, ανάλογα με τις υποδείξεις που θα λαμβάνει από την προηγούμενη ημέρα από τη Διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Κατερίνης θα φροντίζει ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στους χώρους αναμονής του ισογείου. Ο αριθμός των εισερχομένων και ειδικότερες οδηγίες θα δίδονται κατά περίπτωση από τη Διευθύνουσα του Πρωτοδικείου Κατερίνης.
  • Η εκτέλεση κάθε ειδικότερης αποστολής που αφορά θέματα ασφαλείας και τάξης που άπτονται του αντικειμένου της σύμβασης χωρίς αυτό να συνεπάγεται προσαύξηση της προσφερθείσης αμοιβής.
  • Το προσωπικό που θα παρέχει τις υπηρεσίες φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης θα είναι εφοδιασμένο με tablet ή smartphone, τα οποία θα έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή επαλήθευσης των ψηφιακών πιστοποιητικών, η οποία διατίθεται μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και δίνει τη δυνατότητα σάρωσης και ελέγχου των σχετικών πιστοποιητικών, καθώς και με σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας, μέσω των οποίων θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό του Πρωτοδικείου Κατερίνης.

Δείτε τη σύμβαση αναλυτικά:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα