ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 6.000 αστυνομικούς και δύο αύρες θα στηθεί «τείχος» στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Για ακόμη μια χρόνια θα επιστρατευτούν ελικόπτερα, drones και ελεύθεροι σκοπευτές και παρατηρητές σε ταράτσες κτιρίων στο κέντρο της πόλης

Συνολικά 6.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους την ημέρα των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο Βελλίδειο, όπου θα μιλάει ο πρωθυπουργός.


Γύρω από το συνεδριακό κέντρο η αστυνομία θα δημιουργήσει τριπλή ζώνη ασφαλείας, χρησιμοποιώντας και τις δυο «Αύρες» που θα φτάσουν από Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα αρχίσουν να φτάνουν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράσης» από την Κεντρική Μακεδονία και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι αστυνομικοί θα στήσουν φραγμούς και θα αποκλείσουν δρόμους όπως η Γ´ Σεπτεμβρίου, η Εγνατία και η Νικολάου Γερμανού.

Για ακόμη μια χρόνια θα επιστρατευτούν ελικόπτερα, drones και ελεύθεροι σκοπευτές και παρατηρητές σε ταράτσες κτιρίων στο κέντρο της πόλης.

Οι συγκεντρώσεις που απασχολούν το Αρχηγείο είναι αυτές των αντιεμβολιαστών που διοργανώνονται μέσω Διαδικτύου. Γι’ αυτό τον λόγο αυτή την εβδομάδα ενισχύεται το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΥΠ, της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα