ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας | “Ναι” στον εμβολιασμό, “όχι” στην υποχρεωτικότητα

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας για τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας | "Ναι" στον εμβολιασμό, "όχι" στην υποχρεωτικότητα

Όλοι οι Αστυνομικοί της χώρας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε επιφορτιστεί με την διαχείριση της πανδημίας και τον περιορισμό της διασποράς του covid 19. Παρά τα ελλιπή μέτρα προστασίας και την ταλαιπωρία που υποστήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, (ελλιπή χορήγηση υγειονομικού υλικού, αναστολή αδειών, διενέργεια χιλιάδων ελέγχων υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, κτλ), συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, εκτελώντας με αυταπάρνηση τα καθήκοντα μας χωρίς να περισσεύει κανείς.

Αφουγκραζόμενοι τον προβληματισμό και την αγωνία πολλών συναδέλφων μας, μετά τις εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών περί πιθανής εξάπλωσης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις τάξεις των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και την διενέργεια rapid test σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα το κόστος του οποίου θα επωμίζονται οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί, δηλώνουμε ότι τασσόμαστε υπέρ του εμβολιασμού, σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων ιατρών, τασσόμαστε όμως κατά του εξαναγκαστικού μέτρου της υποχρεωτικότητας αυτού.

Ζητάμε την συνέχιση χορήγησης των δωρεάν τεστ όπως γίνεται μέχρι σήμερα, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των συναδέλφων μας.

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, συνιστούμε στους συναδέλφους μας να επιδείξουν ψυχραιμία, υπευθυνότητα και ενότητα. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ενωμένοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινωνικό σύνολο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα