ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! | Το Ισραήλ από 1/10 δεν θα θεωρεί εμβολιασμένους όσους έχουν κάνει δύο δόσεις και έχουν περάσει 6 μήνες

Από 1η Οκτωβρίου 2021 όσοι έχουν εμβολιαστεί δύο φορές με εμβόλιο της Pfizer ή άλλα εμβόλια και έχουν παρέλθει 6 μήνες δεν θα λογίζονται ως εμβολιασμένοι – Θα πρέπει να κάνουν την 3η δόση

ΣΟΚ! | Το Ισραήλ από 1/10 δεν θα θεωρεί εμβολιασμένους όσους έχουν κάνει δύο δόσεις και έχουν περάσει 6 μήνες

Ο επικεφαλής για τον Covid 19 στο Ισραήλ τόνισε ότι «όσοι δεν θα εμβολιαστούν για 3η φορά δεν θα θεωρούνται πλέον εμβολιασμένοι εάν έχουν περάσει περισσότεροι από έξι μήνες από τη δεύτερη δόση τους».
Αυτή η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ την 1η Οκτωβρίου.
Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα διεθνώς που ανέδειξε με επιστημονικές μελέτες την κατάρρευση της απόδοσης των εμβολίων.
Μάλιστα οι μελέτες των επιστημόνων του Ισραήλ λαμβάνονται τόσο σοβαρά υπόψη που τις επικαλείται και η Pfizer που παράγει εμβόλια για τον Covid 19 τύπου mRNA.
H κατάρρευση των εμβολίων είναι τόσο συγκλονιστικά αδιαμφισβήτητη που οδήγησε το Ισραήλ να προχωρήσει ως πρώτη χώρα διεθνώς και σε 3η δόση εμβολίων πλέον για όλους.
Μάλιστα και η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε την 3η δόση απόρροια και απόδειξη ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι μετά από 6 μήνες οι εμβολιασμένοι είναι ευάλωτοι, δεν είναι προστατευμένοι και το τείχος ανοσίας που έχουν χτίσει έχει καταρρεύσει.

Και ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά, έρχεται για πρώτη φορά πάλι το Ισραήλ να αποδείξει με μια μελέτη σοκ ότι η φυσική ανοσία είναι έως 27 φορές ισχυρότερη από τα εμβόλια.
Μάλιστα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer αναγνώρισε ότι όντως η φυσική ανοσία πρέπει να αξιολογηθεί από όσους αποφασίζουν για τα εμβόλια και τα περιοριστικά μέτρα, ουσιαστικά αναγνωρίζει και η Pfizer ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη των εμβολίων…..

Το μεγάλο σοκ

Όμως πάλι το Ισραήλ έρχεται να σοκάρει όλο τον πλανήτη.
Με βάση απόφαση της ομάδας επιστημόνων του Ισραήλ από 1η Οκτωβρίου 2021 όσοι έχουν εμβολιαστεί δύο φορές με εμβόλιο της Pfizer ή άλλα εμβόλια και έχουν παρέλθει 6 μήνες δεν θα λογίζονται ως εμβολιασμένοι.
Για να θεωρηθούν εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν την 3η δόση εμβολίου, ειδάλλως θα υπάγονται στα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Τι συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ;

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, περίπου τα μισά από τα νέα κρούσματα αφορούσαν μαθητές ή δασκάλους και καθηγητές.
Η κυβέρνηση έχει θέσει ορισμένους περιορισμούς στα σχολεία που άνοιξαν σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2021.
Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε tests δύο φορές την εβδομάδα.
Κάθε τάξη με ποσοστό εμβολιασμού μικρότερο από 70% θα τηρηθεί το μέτρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Το Υπουργείο Παιδείας υπολόγισε ότι περίπου 150.000 μαθητές από την 8η έως τη 12η τάξη αναμένεται να σπουδάσουν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε κόκκινες κοινότητες με βάση το τρέχον σχέδιο.

Τα στατιστικά του Covid 19

Ο συντελεστής R, που υποδηλώνει τον μέσο αριθμό ατόμων που θα μολύνει ένας ασθενής με COVID-19, συνέχισε την πτωτική του πορεία, φτάνοντας το 1,09.
Το ποσοστό των θετικών tests μειώθηκε επίσης ελαφρώς στο 7,65%, έναντι 7,8% αλλά αυτή η αλλαγή σχετίζεται με το πλήθος των tests.
Μόνο στις 30 Αυγούστου πέθαναν 25 άνθρωποι στο Ισραήλ από covid 19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 7.043.
Το Ισραήλ αποφάσισε να εμβολιάσει όλους όσους είναι άνω των 12 ετών
Μέχρι τώρα πάνω από 2,15 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ισραήλ εμβολιάστηκαν για 3η φορά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Αύγουστο του 2021 στο Ισραήλ από covid 19 πέθαναν 551 άνθρωποι όταν τον Ιούλιο είχαν πεθάνει 52 άτομα.
Από τα 551 άτομα το 70% σχεδόν ήταν εμβολιασμένοι.
Πάλι το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αποκάλυψε ότι το τείχος ανοσίας των εμβολίων καταρρέει.
Η προστασία με όρους μεταδοτικότητας μετά τους 6 μήνες υποχωρεί στο 16% και για συμπτώματα στο 39% με 43% ανάλογα την έρευνα.
Αντί όλοι οι εμβολιασμένοι να είναι προστατευμένοι και οι ανόητοι ανεμβολίαστοι, οι ψεκασμένοι όπως τους αποκαλούν, να είναι τελείως απροστάτευτοι, γιατί στο Ισραήλ, τον Αύγουστο η πλειοψηφία των νεκρών από covid 19 είναι εμβολιασμένοι;
Επίσης από τους 736 βαριά ασθενείς στο Ισραήλ με covid 19, το 53% είναι εμβολιασμένοι ή όχι;
Ένας ακόμη μύθος κατέρρευσε ότι με το εμβόλιο, χτίζεται τείχος ανοσίας και ότι κινδυνεύουν μόνο οι ανόητοι ανεμβολίαστοι.
Η αλήθεια, όμως είναι συγκλονιστική, η πιθανότητα νόσησης δεν διαφέρει ουσιωδώς.
Είναι μια απόδειξη ότι ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πέραν από πολιτική σαχλαμάρα είναι και επιστημονική ανοησία.
Από τα 79.000 ενεργά κρούσματα στο Ισραήλ τα 38.000 είναι μαθητές νέα παιδιά.
Μπορεί να απαντήσει κανείς στο εξής απλό ερώτημα, από τους 736 βαριά νοσούντες πόσα είναι παιδιά από τα 38.000 κρούσματα που παρουσιάστηκαν;
Μήπως είναι 4 και αυτά επί της ουσίας δεν έχουν βαριά νόσηση;
Ήδη 3 βρετανικά πανεπιστήμια σε μια ογκωδέστατη μελέτη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος να πεθάνει ένα νέο παιδί από covid 19 είναι 0,00025%… δηλαδή μηδέν.

Με πληροφορίες από το bankingnews.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας