ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερπολυτελής θαλαμηγός στα “ανοικτά” του Λιτοχώρου (φωτογραφίες)

Αγκυροβόλησε στη Γρίτσα Λιτοχώρου το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου – Για ποια θαλαμηγό πρόκειται

Μια υπερπολυτελής θαλαμηγός μαγνήτισε τα βλέμματα λουομένων και επισκεπτών της περιοχής του Λιτοχώρου. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 15 Αυγούστου 2021, ένα τεράστιο γιοτ, 50 μέτρων, αγκυροβόλησε ανοικτά του λιμανού της Γρίτσας Λιτοχώρου. Το μέγεθος του γιοτ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και ήταν ορατό και μέσα από τον οικισμό του Λιτοχώρου.

Το olympusmera.gr βρέθηκε στην περιοχή και εξασφάλισε τις αποκλειστικές και παράλληλα σπάνιες φωτογραφίες μιας και πολύ σπάνια εμφανίζονται στην περιοχή τέτοιου μεγέθους γιοτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με μικρά σκάφη, οι εκλεκτοί επισκέπτες μας κατέβηκαν στο λιμάνι της Γρίτσας. Η υπερπολυτελέστατη θαλαμηγός αναχώρησε λίγο μετά τις 15:30 με δηλωμένο προορισμό το Πήλιο.

Για ποια θαλαμηγό πρόκειται

Σύμφωνα με το marinetraffic.com πρόκειται για το σούπερ-γιοτ με την ονομασία “ΑΖΑΜΑΝΤΑ” που ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Μονεμβασιά και έκανε διάφορες στάσεις. Τελικός προορισμός του σκάφους είναι το Πήλιο. Αυτήν την ώρα μάλιστα κατευθύνεται προς τις ακτές της Χαλκιδικής.

Με μια μικρή έρευνα γίνεται γνωστό ότι το σούπερ-γιοτ ΑΖΑΜΑΝΤΑ αποτελεί σκάφος αναψυχής 50 μέτρων. Πρόκειται για μια μεγάλου μεγέθους θαλαμηγό που φιλοξενεί, με όλες τις ανέσεις, έως και 12 άτομα. Μάλιστα έχει 13 άτομα πλήρωμα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα