ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 9/8 η κηδεία του Κ. Μίχαλου

Τι αποφάσισε η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Βαρύ πένθος για τον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίων Αθηνών, καθώς την Παρασκευή 6 Αυγούστου το μεσημέρι έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Πρόεδρός τους Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 13:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας. Όπως είναι γνωστό, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (EUROBANK) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

Η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος τιμώντας την μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου Κωνσταντίνου Μίχαλου που υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό Θεσμό τόσο στην ΚΕΕΕ από το 2012 μέχρι σήμερα ως πρόεδρος, όσο και στο ΕΒΕΑ από το 1993 ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και από το 2006 μέχρι σήμερα από τη θέση του Προέδρου και συνδέθηκε η πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του τόσο με την ιστορία και πορεία της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, όσο και με την σημαντική προσφορά του στην επιμελητηριακή κοινότητα, αλλά και στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών των Επιμελητηρίων, αποφασίζει:

Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος και να ανασταλεί η λειτουργία των υπηρεσιών της ΚΕΕΕ (από 09-08-2021 έως και 11-08-2021).
Να υποσταλεί η σημαία στα γραφεία της ΚΕΕΕ επί της οδού Ακαδημίας 6.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
Να διατεθεί ένα ποσόν σε ευαγή ιδρύματα καθ’ υπόδειξη της οικογενείας του.
Να διατεθεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ προς ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Να διατεθεί το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ στα Επιμελητήρια των πυρόπληκτων περιοχών προς ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, το οποίο αποτελούσε και επιθυμία του εκλιπόντος.
Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και να αναρτηθεί στα Γραφεία της ΚΕΕΕ.
Να εκφράσει την βαθιά της θλίψη, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συμπάθειά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας