ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγίνιο | Λήγει η προθεσμία αιτήσεων και εγγραφών στο JoyLab ΚΔΑΠ

Μέχρι την Τρίτη 3 Αυγούστου (στις 23:59) συνεχίζονται οι αιτήσεις για απόκτηση voucher ΕΣΠΑ, προκειμένου τα παιδιά σας – ηλικίας 5 έως 12 ετών – να απασχοληθούν ΔΩΡΕΑΝ στις δραστηριότητες του JoyLab ΚΔΑΠ, για την περίοδο Σεπτέμβριος 2021 – Ιούλιος 2022.

Το JoyLab ΚΔΑΠ συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” και οι οικογένειες, δικαιούχοι voucher, μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δράσεις του JoyLab ΚΔΑΠ ΔΩΡΕΑΝ.

Το JoyLab είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΚΔΑΠ στη Βόρεια Πιερία και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Αιγίνιο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2020, προκειμένου να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά μας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 250 τ.μ., που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και υγιεινής, τα παιδιά μας (5-12 ετών) μπορούν να απασχοληθούν σε πλήθος δραστηριοτήτων, από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι παιδαγωγικοί χώροι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, που προσφέρουν χαρά και διασκέδαση. Σκοπός τους είναι να παρέχουν παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως τους γονείς που εργάζονται.

Υπεύθυνοι ΚΔΑΠ:
– Ηλίας Τοπτσής (MSc Δημοσιογραφίας ΑΠΘ)
– Χαρίκλεια Τσιτσοπούλου (ΤΕΦΦΑ ΑΠΘ, Τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ)

JoyLab ΚΔΑΠ
Λ. Δημοκρατίας 116 & Π. Τσαλδάρη | Αιγίνιο, Πιερία
Τηλ.: 2353022783
Facebook: https://www.facebook.com/joylabkdap

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας