ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλος Μουζενίδη | Φημολογία για εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη με 30 εκατ. ευρώ

Η Mouzenidis Travel Greece φέρεται να έχει παρατείνει την αναστολή των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Ιουλίου

“Ζαλισμένη” συνεχίζει να είναι η ελληνική τουριστική αγορά – και ειδικά αυτή της Βόρειας Ελλάδας – μετά την αναστολή εργασιών του ομίλου Μουζενίδη.

Τα προβλήματα εντοίζονται τόσο στην Πιερία, όπου ο όμιλος συνεργάζεται με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία (δες ΕΔΩ), όσο και στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (δες ΕΔΩ).

Την ίδια ώρα και με την κατάσταση να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, η ιστοσελίδα maklthes.gr αναφέρεται στη πιθανή εμπλοκή Σαββίδη “σε μια ενδεχόμενη στρατηγική επένδυση ή εξαγορά του ομίλου Μουζενίδη με το ποσό μάλιστα αυτής της επένδυσης να προσδιορίζεται στα 30 εκατ. ευρώ”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος και σύμφωνα με τη TourDom.ru η Mouzenidis Travel Greece φέρεται να έχει παρατείνει την αναστολή των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, γιατί οι λόγοι που ώθησαν την εταιρεία Mouzenidis Travel Greece να αναστείλει προσωρινά τις υποχρεώσεις της δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Με βάση αυτό, η αναγγελθείσα αναστολή πρέπει να παραταθεί για την περίοδο από 27 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2021.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα