ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση – Κυκλοφορία από το Σάββατο ως τις 1:30 μμ – Από 1/7 η απαγόρευση κυκλοφορίας καταργείται

Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση - Κυκλοφορία από το Σάββατο ως τις 1:30 μμ - Από 1/7 η απαγόρευση κυκλοφορίας καταργείται

Επιβεβαίωσε την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό θα ισχύει μόνο στα μαγαζιά που θα υπάρχουν καθήμενοι. Παράλληλα ανακοίνωσε το άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης σε αεριζόμενες στοές μόνο με 2 εισόδους και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας ως τις 1:30 τα ξημερώματα από τις 12/6, ενώ από την 1η Ιουλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας καταργείται.

Σε ότι αφορά τις δεξιώσεις, από 1/7 τα άτομα αυξάνονται σε 300, ενώ από τις 12/6 αυξάνεται και η πληρώτητα των θεάτρων ανάλογα με τη χωρητικότητα.

Τέλος, ανέφερε ότι επιτρέπονται οι εμποροπανηγύρεις, μόνο στις Περιφερειακές Ενότητες όπου το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων ξεπερνά το 50%.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα