ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Σφοδρά παράπονα των ανθρώπων της εστίασης κυρίως για τον τρόπο που γίνονται οι έλεγχοι από την αστυνομία

Τις επόμενες ημέρες εντείνονται οι έλεγχοι

Κατερίνη | Σφοδρά παράπονα των ανθρώπων της εστίασης κυρίως για τον τρόπο που γίνονται οι έλεγχοι από την αστυνομία

Παράπονα έχουν οι μαγαζάτορες και οι άνθρωποι της εστίασης, εν γένει, στην Κατερίνη κυρίως με τον τρόπο που η αστυνομία διενεργεί τους απαραίτητους ελέγχους στα καταστήματά τους. Το ίδιο ισχύει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες αλλά και με το «αλαλούμ» που επικρατεί στο Δήμο Κατερίνης για τις νέες άδειες λειτουργίας

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο 15 Μαΐου, ήταν η δεύτερη ημέρα που τα καταστήματα λειτούργησαν με το ωράριο λειτουργίας έως τις 00:30.

Σύμφωνα με τους μαγαζάτορες ο έλεγχος στα καταστήματα έγινε από τις 8 έως τις 12 το βράδυ και μάλιστα από δέκα συνεργεία ελέγχου.

Εντείνονται οι έλεγχοι

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αρχής Διαφάνειας αναμένονται, τις επόμενες ημέρες, σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στην ετσίαση.

Λόγω της καταγραφής υψηλών ποσοστών παραβατικότητας στη λειτουργία καταστημάτων εστίασης, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα ελέγχων και προχωρούν σε οριζόντιους σαρωτικούς ελέγχους με επίκεντρο τις περιοχές και τις επιχειρήσεις αυτές που δεν τηρούν τους ειδικούς όρους λειτουργίας θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δημόσια υγεία όσο και τη συλλογική προσπάθεια για τη σταδιακή επανεκκίνηση όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα