ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson στην Πιερία

Η πορεία των εμβολιασμών – Πόσα άτομα εμβολιάζονται στην Πιερία – Δηλώσεις Άννας Μάνη

Ξεκίνησαν από Τετάρτη 5 Μαΐου οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Κατερίνης
Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης | Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Όπως το olympusmera.gr είχε αποκλειστικά δημοσιεύσει (διαβάστε ΕΔΩ), ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στην Πιερία. Συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο από την Τεάρτη 5 Μαΐου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο.

Σήμερα, Σάββατο 8 Μαΐου 2021, έχουν προγραμματιστεί 296 ραντεβού στα δύο εμβολιαστικά κέντρα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με τα 50 από αυτά να πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της J&J.

Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης | Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Οι εμβολιασμοί στην Πιερία

Πλέον, πάνω από 1000 εμβολιασμοί γίνονται καθημερινά στην Πιερία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Μέχρι και εχθές, Παρασκευή 7 Μαΐου. έχουν γίνει 38 244 εμβολιασμοί με το σύνολο της πρώτης δόσης να είναι 24.848 και το σύνολο της 2ης δόσης 13.396. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία πάνω από το 10% του πληθυσμού της Πιερίας θεωρείται (ή άμεσα θα θεωρηθεί) πλήρως εμβολιασμένο.

Τη β’ δόση του εμβολιασμού ολοκλήρωσε και η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε σήμερα το πρωί η βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης όπου την εντόπισε η κάμερα του OlympusMera.

Η κ. Μάνη κάνοντας το σήμα της νίκης προέτρεψε τους συμπολίτες της να κάνουν το εμβόλιο επιλέγοντας το δρόμο προς την ελευθερία.

Δείτε τις δηλώσεις της κας Μάνη:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας